Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Vi er spesialister på foldedør og glassvegg til vinterhage

Elgesem Trevare AS har lang erfaring innen vinterhage. Bedriften ble etablert tilbake i 1955, og har siden blitt en anerkjent leverandør av foldedører, skyvedører, vinduer og glassfasader. Vårt store fokus på vinterhage har preget våre aktiviteter siden 1985.
Fra 2011 har vi spesialisert oss på levering av alle typer foldedører.


Med en fullisolert vinterhage kan du nyte årets skiftende sesonger i trivelige omgivelser. Få det beste ut av de ulike årstidene med optimal utnyttelse av sollyset - en type lys som har stor betydning for din trivsel. Med våre foldedører gjør vi det mulig for deg å få det beste ut av de forskjellige sesongene i smakfulle og solide rammer på en enkel måte. Vi skreddersyr våre løsninger slik at de dekker akkurat dine ønsker og behov.

Vi leverer glassfasader til vinterhage i hele Norge


Uansett hvor i landet du bor kan vi sørge for levering av foldedører Kompetanse og kvalitet er viktige nøkkelbegrep for oss, og derfor kan du alltid forvente løsninger i en klasse for seg fra Elgesem Trevare AS.

Om du har spørsmål vedrørende vinterhage er det bare å ta kontakt.

Share on Facebook

Logg inn