Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Glassfasader i beste kvalitet

Elgesem Trevare AS har glassfasader som en viktig del av sortimentet. Glassfasader gjør det mulig å bygge vinterhaver eller havestuer slik at man kan nyte solens stråler selv om det ikke lenger er sommer. Vinterhaver er beregnet på helårsbruk, mens havestuer forlenger sommersesongen med vår og høst. Glassfasader gjør at du får det beste ut av de ulike årstidene og er sikret orkesterplass mens året går sin gang.

Uansett om du ønsker vinterhage eller havestue gjør du boligen mer attraktiv. Ikke bare vil du oppleve større trivsel, boligen vil også øke i verdi med de nye innbydende fasilitetene. Drømmer du om å etablere en innendørs have kan tilby glassfasader som både foldedører, skyvedører og vinduer.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger med glassfasader


Takket være vårt kompromissløse fokus på kvalitet har vi bygget opp en stor portefølje av fornøyde kunder. I oss har du en seriøs samarbeidspartner som tilbyr skreddersydde løsninger basert på dine ønsker og behov.

Dersom du har spørsmål vedrørende glassfasader er det bare å ta kontakt.

En fullisolert vinterhave er til hygge og nytte gjennom hele året. I dag vet vi at lys er viktigere for trivsel og velvære enn tidligere antatt. Lyskvalitet er vel så viktig som lysmengde. En vinterhave gir optimal utnyttelse av sollyset og samtidig opplevelsen av nærkontakt med vær og vind. Du kan velge i tradisjonelt tett tak og mye glassvegger og dører, eller kombinasjon med glass også i tak.

Havestuer

En havestue forlenger sesongen vår og høst. Men er ikke ment som et rom som benyttes hele året. Det er flott å kunne skjerme seg fra vær og vind, samtidig som man får beholde følelsen av å være ute.

Vi har over 20 års erfaring med vinterhaver og havestuer - og påtar oss tegneoppdrag.

Uisolerte dører og vinduer

Vi har skyvedører i flere kombinasjoner, i 1lag herdet glass og aluminium.

Share on Facebook

Logg inn